Handels- og forretningsbetingelser

Betingelser køb online og ved personlig henvendelse

Handelsbetingelser for køb af menuer, gavekort og billetter samt bordbestilling til Sjovinisten foretaget online (uanset størrelse) eller ved personlig henvendelse (inkl. telefonhenvendelse).

 

Alle handler foretaget via denne hjemmeside samt per telefon +45 8238 0527 foregår mellem dig som kunde og

 

Sjovinisten

Skolegade 37

8000 Aarhus C

kontakt@sjovinisten.dk

CVR 41664657

 

 1. Aftaleindgåelse

Aftale om køb af produkter (herunder menukøb, bordbestilling, gavekort m.m.) til Sjovinisten er først bindende for dig (herefter køber), når Sjovinisten (herefter sælger) har registreret betalingen

Bestillingen på denne hjemmeside formidles til Sjovinisten ApS gennem EasytableBooking.com – mens betalingen modtages direkte af Sjovinisten ApS via indløseren. I dette tilfælde NETS.

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

 1. Arrangementer

Bestilling: Tjek venligst, dato, tidspunkt og antal gæster.

 

Pris: Bemærk den samlede pris for arrangementet. Alle priser er angivet i danske kr. og inkl. moms.

Denne hjemmeside indeholder et stort antal menuer, og der er altid en risiko for, at nogle af menuerne indeholder forkerte priser. I sådanne tilfælde har Sjovinisten ApS ingen forpligtelse til at sikre, at du får bestillingen til en lavere pris end den aktuelt gældende, eller til at kompensere dig i forbindelse med forkerte prisangivelser, såfremt den forkerte pris er åbenlys forkert, og du burde have indset dette i forbindelse med din bestilling.

 

Du bestiller bord og arrangementer hos Sjovinisten. På www.sjovinisten.dk har du mulighed for at læse nærmere om de aktuelle aktiviteter.

 

Betalte bord- og arrangementsbestillinger kan ikke afbestilles eller annulleres af køber.

Såfremt det vurderes, at der er for få bordbestillinger til et arrangement, vil sælger hurtigst muligt tage kontakt til køber med henblik på at finde en ny dato alternativt at tilbagebetale ordrebeløbet.

Særlige kosthensyn, der kan have indflydelse på den planlagte menu, f.eks. allergi, vegetar m.m. bedes meddelt i kommentarfeltet ved reservation eller mail på kontakt@sjovinisten.dk senest 14 dage før arrangementsdatoen. Herefter forbeholder sælger sig ret til ikke at kunne tilpasse den pågældende menu. Ønskes bestilling senere end 14 dage før, kontakt os da hurtigst muligt.

 

Andre specielle hensyn, der kan gøre sig gældende i forbindelse med bord- og pladsplacering, bedes noteret i kommentarfeltet ved bestilling eller pr. mail på info@korsbaek-bakken.dk hurtigst muligt.

Bestillinger skal betales online med betalingskort.

 1. Online bestilling

Alle køb foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og Sjovinisten ApS.
Bestillingen på denne hjemmeside formidles til Sjovinisten ApS gennem EasytableBooking.com – mens betalingen modtages direkte af Sjovinisten ApS via indløseren. I dette tilfælde NETS.

Betalingsoplysninger behandles krypteret efter aftale med Nets. Der er således ikke andre, der kan få indsigt i købers kortoplysninger, ligesom sælger ej heller ser og/eller gemmer dine kortoplysninger.

Sælger opbevarer dog navn, adresse, telefonnummer og e-mail på den enkelte køber til brug for eventuel udstedelse af nye billetter og/eller gavekort som følge af bortkomst, jf. disse handelsbetingelsers punkt 6.

Beløbet hæves på købers konto, når køber accepterer ordren på sælgers hjemmeside. Straks herefter afsendes billetter og/eller gavekort med et tilhørende referencenummer til køber pr. e-mail.

Når først køber har gennemført en ordre, kan det betalte beløb ikke refunderes (læs mere under refundering og ombytning).

 1. Gyldighed

 

Billetter, menu, bordreservationer m.m. er alene gyldige til den dato og tid, som står på billetten. Gavekort er gyldige i 3 år fra datoen for udstedelsen i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler om forældelse.

 

 1. Levering

Når køb af billetter og/eller gavekort er bekræftet af sælger via hjemmesiden, bliver billetter og/eller gavekort sendt pr. e-mail til køber.

 

 1. Bortkomst af billet

Såfremt købers billet eller gavekort bortkommer, kan ny rekvireres ved personlig henvendelse hos sælger. Det er dog et krav, at køber kan forevise gyldig billedlegitimation samt give korrekte oplysninger om hvilket telefonnummer og hvilken e-mail adresse, der er opgivet ved købet.

 

 1. Refundering og ombytning

Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes med mindre det pågældende arrangement aflyses af sælger.

 

Sælger gør opmærksom på, at fortrydelsesretten i lov om visse forbruger aftaler ikke finder anvendelse ved køb hos Sjovinisten og andre produkter i Sjovinisten regi – herunder menubestillinger m.v., jf. lovens § 18, stk. 2, nr. 2.

 

Ved ombytning af gavekort til billetter nedskrives gavekortets værdi med de ønskede billetters værdi. Gavekort og værdikuponer kan på intet tidspunkt ombyttes til kontanter.

 

 1. Reklamation

Alle reklamationer bedes rettet direkte til en ledende medarbejder på dagen. Ved efterfølgende reklamation kontakt sælger pr. mail eller brev senest 8 dage efter arrangementsdagen.

 

 1. Forbehold

Sælger tager følgende forbehold:

Forbehold for fejl i priser samt for udsolgte varer og arrangementer.

Forbehold for trykfejl og/eller systemfejl genereret af bookingsystemet.

Forbehold for at kunne ændre pladstildelingen.

 

 1. Erstatningsansvar OG KLAGER

Sælger er erstatningsansvarlig over for køber efter dansk rets almindelig regler herom.

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af et produkt eller den service, du har købt hos Sjovinisten ApS, kan du give feedback til os i form af anmeldelser, kommentarer og bedømmelser på telefon +45 82 38 05 27 eller mail kontakt@sjovinisten.dk

 1. Kontaktoplysninger på sælger

Sjovinisten ApS

Skolegade 37

8000 Aarhus C

kontakt@sjovinisten.dk

CVR 41664657

 

Tlf.: +45 8238 0527